Zoek
Sluit dit zoekvak.

All-in advaitaweekend Drongen (België) – 1 kamer vrijgekomen

Home agenda - Hans Laurentius | Non-dualiteit | Satsang All-in advaitaweekend Drongen (België) – 1 kamer vrijgekomen

Datum

23 - 25 sep 2022
Verlopen!

Tijd

19:30 - 16:00

Bijdrage

€ 349

Locatie

De Oude Abdij - Drongen
Drongenplein 26-27

 

1 kamer is vrijgekomen


Ik zal een aardige stapel Valse noten meebrengen, kun je die indien gewenst aanschaffen (en fijn zonder verzendkosten.) 

Opzet

Een all-in weekend van vrijdagavond t/m zondagmiddag op een mooie plek, inclusief zes satsangs, overnachtingen, vegetarische maaltijden, koffie/thee, gratis wifi, informeel samen zijn. Kijk wel even bij Overige kosten en noteer: handdoeken zijn niet inbegrepen.

Aankomst op vrijdag
Het liefst tussen 17.30 en 18.30 uur zodat je tijd hebt om te acclimatiseren en Niek de gelegenheid heeft om alles voor je te regelen. Is je aankomsttijd anders, laat dit tijdig weten bij voorkeur per email. De eerste satsang start om 20.30, hoewel Hans al eerder in stilte aanwezig is in de zaal. ‘s Avonds kan er overigens ook wat fris, bier of wijn op eigen kosten gedronken worden in onze privé ontspanningsruimte. Wil je hier gebruik van maken, neem voldoende contant geld mee. Op 5 minuten loopafstand van het klooster zijn er geldautomaten aanwezig. (Pas dus op, Hans nuttigt ook een en ander, en is in België vaak extra intens! :-))

Trouwens, een satsang weekend is tevens een mooie gelegenheid boeken aan te schaffen zonder verzendkosten en zonder transportvervuiling… en bovendien met een fatsoenlijke marge voor mijn arbeid… 

Inschrijving

Alles heeft een organisatorische component en dus is het daarom voor ons als organisatie belangrijk om vooruit te kunnen zien. We moeten in principe een paar maanden van tevoren al aangeven hoeveel mensen we denken te verwachten. Voor een enkeling die later beslist of kan beslissen, is er wellicht op het laatste moment nog een plek te reserveren. Gewoon proberen. Wil je zekerheid: beslis eerder.

Meld je aan middels de Aanmelden-knop bij organisator Niek Dekker. Inschrijving is pas definitief na overmaking van het juiste bedrag. Bijdrage overmaken ten name van (IBAN): Zijnsweg NL77 TRIO 0390 4967 90 (BIC): TRIONL2U te Westervoort, o.v.v. Satsangweekend België september 2022, je  volledige naam, adres, woonplaats en telefoonnummer, want de tenaamstelling bij het bankrekeningnummer klopt niet altijd met de naam van de deelnemer of het e-mailadres!!

Annulering

Volgens de voorwaarden van de Oude Abdij kun je tot 14 dagen voor aanvang van het weekend kostenloos annuleren – daarna is je inschrijving definitief. Annuleer je binnen 14 dagen voor aanvang, dan is de gedeeltelijke of volledige restitutie soms mogelijk doordat er bijvoorbeeld iemand anders zich op het laatste moment nog inschrijft. Wij proberen er in ieder geval een mouw aan te passen. 

Locatie en stilte

De Oude Abdij is een Ignatiaans klooster. Het is uitdrukkelijk de bedoeling stilte te betrachten in de gangen, let a.j.b. ook op de deuren. Neem mede daarom sloffen of schoenen met zachte zolen mee om ‘geluidsarm’ te kunnen lopen. Verdere huisregels zijn bij Niek bekend.

Parkeerruimte
Meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid bij het klooster.

Een goed idee kan zijn om voorafgaand aan of na het weekend een extra nacht te blijven. Op deze wijze kan het een en ander nog meer door resoneren. Indien je dit wenst, kan je dit regelen via Niek. Hij regelt dan ook de extra maaltijden. Daarnaast is het misschien een idee om de maandag na zo’n weekend vrij te nemen. Geef dit minstens twee weken van te voren door aan Niek.

Bijdrage

Standaard tarief € 349,00, minima € 284,00, welgestelden € 399,00*.
Prijs op basis van een eenpersoonskamer, stellen kunnen uiteraard samen in een 2-persoonskamer, geef dit tijdens het reserveren a.j.b. aan Niek door. Alle kamers zijn voorzien van een toilet en douche.

*Mensen die welgesteld zijn of het weekend door hun werkgever laten vergoeden, verzoeken wij dus dringend om € 399,00 bij te dragen. De Oude Abdij is namelijk weliswaar een bijzonder fijne plek, maar ook een nogal kostbare aangelegenheid, en zo helpt u tevens dat het mogelijk blijft met minima rekening te houden en de standaardprijs niet te hoog te hoeven maken. (P.s. last minute annulering geeft geen recht op volledige restitutie, daar wij de gereserveerde kamers e.d. dienen te betalen.)

Overige kosten

Handdoeken graag zelf meenemen of een pakket huren voor € 6,00. Geef dit aan tijdens je inschrijving.
Extra nacht
€ 43,00 p.p.p.n
Extra maaltijden
ochtend € 9,00
middag € 17,50
avond € 14,00

Meer informatie

Met vragen en verzoeken kun je Niek ook bellen: 06 361 8 000 8. Hij is erg servicegericht en zorgt er ook voor dat de deelnemers kunnen carpoolen.

Drongen Abbey in Flanders, Belgium from Drongen Abbey on Vimeo.

Tijd

19:30 - 16:00

Datum

23 - 25 sep 2022
Verlopen!

Bijdrage

€ 349

Locatie

De Oude Abdij - Drongen
Drongenplein 26-27

Organisator

Niek Dekker
Niek Dekker
Telefoon
+31636180008
Email
info@zijnsweg.nl
Website
http://www.zijnsweg.nl

Niek Dekker is initiatiefnemer van Zijnsweg, een Centrum voor bewustwording. Met de activiteiten vanuit Zijnsweg wordt geprobeerd een bijdrage te leveren aan het ruimer verstaan der dingen. Zijnsweg organiseert op verschillende plekken in Nederland en België o.a. lezingen, satsangs en muzikale bijeenkomsten. Niek geeft op verzoek ook zelf satsang. Meer informatie op zijn website.

Ja, ik doe mee!