Verzoek aan de meer welgestelden m.b.t. de satsang bijdrage

Al bijna tien jaar is het standaard tarief voor satsang € 20,00. Maar door de jaren heen is alles duurder geworden, zoals bekend, dus vanaf april wordt een dringend verzoek gedaan aan meer welgestelden om € 25,00 bij te dragen per satsang middag. Dit om het zo toegankelijk mogelijk te kunnen houden ondanks alle gestegen huurprijzen, reiskosten en wat dies meer zij.
Voor mensen met een smallere, of een gewonere beurs blijft het dus gewoon € 20,00. Leek ons wel zo redelijk, dit verzoek. Het betreft hier dus een dringende uitnodiging aan de wat beter gesitueerden om iets meer bij te dragen. We hopen zo te voorkomen, het voor iedereen duurder te moeten maken, en gaan uit van wat welwillendheid of solidarteit.

Iets extra’s betalen bij andere events mag uiteraard ook altijd, en doneren is uiteraard ook een mogelijkheid, bijvoorbeeld voor het videomateriaal, de drie gratis boeken en web artikelen, of gewoon om mijn werk te supporter en vergemakkelijken… Ben bijzonder dankbaar aan allen die dit al jaren nu en dan gewoon doen.

Gebruik daarvoor het liefst gewoon mijn rekening:
IBAN NL88INGB0001324426   BIC INGBNL2A t.n.v. H. Laurentius te Heijen.

Wat mijn boeken betreft trouwens: ik verdien er het ‘meest’ aan als je ze tijdens satsang of sessies koopt. Als je ze toch liever bestelt: ik krijg via bol enzo slechts 1/3 aan royalty’s vergeleken met wat ik ontvang indien je een boek van me koopt via mijn BNB pagina…

Verkrijgbare boeken van Hans

Meer weten over de inhoud en bestellen? Klik op de foto in het overzicht om naar de desbetreffende boekpagina te gaan.

>130 GRATIS video's op youtube-kanaal

Vind je het echt helemaal tof dat dit materiaal zomaar gratis en zoveel mogelijk reclamevrij beschikbaar is? Doneren mag!

Ja, ik doe mee!

Kies de bijeenkomst en de datum waarop het plaatsvindt:
Aantal deelnemers:
Vul je gegevens in:
Heb je behoefte aan het carpoolen?

Ja, ik doe mee!