Zoek
Sluit dit zoekvak.

HL Joetoep > 1 miljoen views…

Jeee. M’n youtube kanaal heeft de 1 miljoen views overschreden. Ook al zijn getallen tamelijk arbitrair – Richard Dawkins schreef al dat we anders zouden tellen als we geëvolueerd waren als bijvoorbeeld acht- of twaalf vinger wezens in plaats van tien, is het toch wel geestig.

In wezen zijn er veel meer views want een aantal opnames ‘staan’ niet echt op mijn kanaal maar zijn links en worden waar ze ‘echt staan’ geteld, maar anyway. Fijn dat mensen zoveel gebruik maken van het materiaal dat vooral door Jan Hermans’ noeste arbeid beschikbaar is…

Dank voor het kijken… én natuurlijk voor de donaties – zo kunnen we het gratis en reclame vrij houden. (IBAN NL88INGB0001324426   BIC INGBNL2A t.n.v. H. Laurentius te Heijen)

Het grootste deel is overigens door niet-abonnees bekeken… Ook naar het kanaal? Klik hier en abonneer je als je wilt, en zet ‘meldingen aan’, zodat je meteen een bericht krijgt als er iets nieuws online is gezet.

(Inmiddels is trouwens de 1.7 miljoen gepasseerd in mei ’24, en zijn er ruim 4.000 abonnees – geestig).

28 maart 2020

Verkrijgbare boeken van Hans

Meer weten over de inhoud en bestellen? Klik op de foto in het overzicht om naar de desbetreffende boekpagina te gaan.

>130 GRATIS video's op youtube-kanaal

Vind je het echt helemaal tof dat dit materiaal zomaar gratis en zoveel mogelijk reclamevrij beschikbaar is? Doneren mag!

Ja, ik doe mee!