Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe satsang video online!

Dankzij Ome Jan staat er weer een satsang video online van me, hij duurt een uur, en door iets nieuws wat ie bedacht heeft zijn nu ook de vraagstellers beter te horen. De video is van het onlangs gehouden Drieluik (eind maart j.l) te Arnhem – zoals immer onder de zorgzame leiding van amigo Niek! Volgende delen komen vanzelf online, als je je op m’n youtube abonneert en je zet ook de instelling ‘alle meldingen’ aan voor m’n kanaal, dan krijg je bericht als iets nieuws beschikbaar is!

Het gaat in deze video onder meer over:
Your Job IS To Be, Not To Be This Or That – Ramana Maharshi… (Muziekje eronder is van mij). De mekkerstaaf… Verschil Realisatie en ontwaken… Ik kan me niet voorstellen hoe het is zonder Compleetheid… Anderen herinneren me eraan hoe het is om niet-wakker te zijn. Ontwaken = de verschuiving van ‘ik ben een persoon’ naar ik-ben Bewustzijn. Realisatie is er het weten dat ook de Compleetheid (Bewustzijn) een ‘illusie’ is. Ontwaken = I am the I am. Realisatie = ik ga (zelfs) vooraf aan I (the) Am. The ‘Big Bang’ is (steeds) nu. Zijn en niet zijn wisselen elkaar razendsnel af (stroboscoop achtig). Ik Ben Dat Wat dat (stroboscoperige) ‘Ziet’.(Het Absolute is niet de bing bang, Het Absolute is als het ware getuige daarvan). Ping pongen… (Garanties? Geen garanties – wat zijn de elementen die het verschil maken om wel of niet te ontwaken).Verblijven als Ik Ben. Voorwaarden… bereidheid is gunstig, geen garanties. Waren er wel garanties dan was het een handeltje, net als in religies… Wie garanties wil is er niet aan toe, en is niet echt geïnteresseerd. Wat te doen? Dingen doorvoelen, onderscheidingsvermogen kweken, leren denken, eerlijkheid, overtuigingen slopen, verblijven in Ik Ben, Aandacht geven aan Bewustzijn, interesse, creativiteit…
Zie ook eens mijn boeken, en lees minstens!!!!: EHBO, De vreugde van verlichting, Olie op het vuur en Aan de leiband….

ENJOY!

Verkrijgbare boeken van Hans

Meer weten over de inhoud en bestellen? Klik op de foto in het overzicht om naar de desbetreffende boekpagina te gaan.

>130 GRATIS video's op youtube-kanaal

Vind je het echt helemaal tof dat dit materiaal zomaar gratis en zoveel mogelijk reclamevrij beschikbaar is? Doneren mag!

Ja, ik doe mee!