Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wanneer langzaam – of plotseling – de patronen verdampen en je in jezelf het natuurlijke tevoorschijn voelt komen en ervaart hoe alles deel van je is, kan het zomaar zijn dat je plots werkelijk begint te beseffen hoezeer je in wezen niet jouw leven, maar het leven van je conditioneringen, angsten, overtuigingen en verlangens hebt geleefd.

Als je ervaart dat alles deel van je is, alles een kans is op dieper besef en een nog intenser beleefde vrijheid en schoonheid, dan daagt al snel dat alle conflicten, teleurgestelde verhalen en pogingen je gelijk te halen in werkelijk pogingen waren je ego te beschermen.

Hoe hilarisch ineens – of gaandeweg – al je moeite greep te houden, te voorkomen, controleren, manipuleren, vermijden… alles enkel om wat je niet bent in stand te houden. Al die sluiers in je energie systeem beschermend, de stemmen van angst gelovend plaats van de directe kennis….

Hoe wonderlijk en overbodig … als de patronen verdampen. Schoonheid, vrijheid, liefde, kracht, helderheid, intelligentie, beweging, stilte, dans….. het draait maar om een ding: jezelf zijn in de diepste zin van het woord.

Echt zijn, to be real. Elk moment. En het kan. Echt. Kom. Kijk. Ervaar. Leef. Leer. Geniet.

Het mooiste, dat ben JIJ!

Ja, ik doe mee!