Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een handvol scherven De Trilogie is nu compleet!

Een paar kernpunten uit de reviews en feedback…

***** Verrassend – Openhartig – Vlijmscherp – Inspirerend – Hilarisch – Origineel – Authentiek – Helder – Openhartig en eerlijk – Waanzinnig! – Klare taal – Tranen met tuiten gelachen – Eye opener na eye opener – Bevrijdend *****

Deel 3 van de trilogie ‘notities omtrent spiritueel ontwaken’

HL: wonderlijk fenomeen – iedereen die dit boek leest vind het geweldig, een aanvulling, zeer geestig en verhelderend, en toch verkoopt het maar matig in vergelijking met deel 1 en 2 van de trilogie. Vreemd en erg jammer, want ze horen echt bij elkaar, en na elkaar. Dus doe jezelf een plezier en geniet deze ook! (En dat zeg ik niet vanwege de centen, want zoveel vang ik er niet voor.)

TRILOGIE: Al kunnen ze natuurlijk ook afzonderlijk gelezen worden, het meest optimaal is om alle 3 delen in volgorde te lezen, zo wordt de inherente cohesie of context en het onderliggende steeds duidelijker. Dus eerst Rozenprik, dan Olie, en vervolgens Handvol! En herlees ze een paar keer! Kijk maar eens op Bol.com wat diverse lezers er van vonden!

Anyway, ik hoop dat er het een aantal scherven bij zitten die zinvol voor je zijn, of verhelderend, verrassend, grappig, of misschien gewoon lekker irritant. Anyway, ik bied je bij deze dus Een handvol scherven aan om illusies mee door te prikken, je aan te snijden opdat je oplet, of die je wellicht gewoon geluk brengen. En een ander ook, vooral als je die er een cadeau doet!

Deze button brengt je meteen naar de sectie met mijn boeken en E-books. Het boek kost € 22,70 – de ebook versie € 12,98.

Dus: ga je gang en trakteer jezelf op een exemplaar (of twee)! En als het boek je wat doet, schrijf een geweldige uitbundige en liefst geestige review op Bol.com (of gewoon een simpele, mag ook hoor, dat kan overigens alleen als je het boek ook bij Bol kocht..). Wellicht helpt dat anderen. (Of, als je geen review wil posten: mail me gewoon, met je bevindingen!) Er zijn al zo’n 16 mensen die de moeite namen hun bevindingen over het boek te melden op Bol. Super bedankt!

Ik ben in elk geval heel blij met het nieuwe boek, jammer dat ik het al een paar keer gelezen heb, het is het perfecte vervolg op Rozengeur & Prikkeldraad en Olie op het vuur, en da’s niet slechts mijn idee.

Inhoud:
Vooraf 7 Dit boek stelt niks voor! 11 Verborgen agenda? 13 Verlichting is raar 19 Ach, wat zou ik graag… 25 Voor wie echt op weg is 29 Uit de droom 33 Leven of lijden? 37 Afdeling zoveel van het huis van begoocheling 41 Het begin 47 Wil je Waarheid of antwoorden? 49 Gelul! 55 Er net naast 59 Door de onrust heen 61 En religies en leringen dan? 63 Geluk of volwassen zijn…? 65 Geest 69 Alleen 71 Gouden tip 75 We hebben het maar goed, tot nu toe 77 Get Ready! 83 Een eerste ontmoeting 85 Niks 91 Allerlei toestanden 95 Advaita is simpel 97 Guru, hulp of hindernis? Een kleine beschouwing 99 Advaita – een paar feiten op een rij 103 Een interview met kikkerdril 107 Kruideniersmentaliteit 117 Een vraag 119 Hans? 121 Liefde? 123 Be-zoekers 127 Begeerte en lijden 133 Geestig! 137 Bezig met bezig zijn 139 Voor elk wat wils 143 Echt op weg of gevangen rakend in een cult? 147 Vraagjes… 149 Vrijheid zonder kwaliteiten 151 We doen alsof 153 Wat wil je kwijt, en wat wil je hebben? 155 O ja! Depressie (en burn-out)! 157 Over aanwezig zijn 161 Over Hans Laurentius 165

Het werkt, zoals Joke me liet weten, dus ben je lid van een bieb vraag ze om Olie en Een Handvol aan te schaffen! Of een andere titel van me!

NOTA BENE: het boek is het gewoon via alle boekhandels te bestellen. Mede hierdoor is er wellicht een bibliotheek her en der ook tot aanschaf te bewegen is, zoals wel eerder gebeurde. Dien daarom a.j.b. een verzoek in bij je bieb om mijn boeken aan te schaffen. Het is fijn voor anderen en mensen met minder budget! Olie op het vuur is nu ook via Centraal Boekhuis verkrijgbaar, dus, geen reden voor bieb’s om ‘t niet op te nemen in hun catalogus! Thanx. Dus zeur erover bij uw Bieb – of andere titels van me!

Hier nog de achterflap:

Heb je geen gevoel voor humor, geloof je in geloven, ben je aanhanger van een stroming, zoek je bevestiging, schouderklopjes, troost, waardering, of wellicht persoonlijke groei? Denk je op de goede weg, of al aardig gevorderd te zijn op het spirituele pad? Koop dan dit boek zeker! Maar lees het niet! En koop vervolgens ook nog een boek dat wel geschreven is om je in de droom te houden. Dan heb ik mijn pleziertjes en jij precies wat je hebben wil: het idee van op weg zijn, terwijl je stilstaat.”

Hans

Veel plezier met het boek!

lezers vertellen

Ja, ik doe mee!